Reacties van clienten

‘Ik vind het heel bijzonder hoe jij, met het stellen van de juiste vragen ervoor zorgde dat ik mezelf beter ging begrijpen. Zonder dat je daarbij over mijn grenzen ging. Hopelijk ga je nog lang door met het geven van hulp aan mensen. Ik heb er veel aan gehad. Het allerbeste en bedankt!’  M.,  43 jaar.

‘Ik heb je leren kennen als een rustgevende en vertrouwenwekkende hulpverlener, met het vermogen om snel tot de kern door te dringen. Je integere manier van vragen stellen maakt het voor mij mogelijk om mezelf te durven laten zien’. C., 47 jaar.

‘Ik heb je ervaren als een hele goede hulpverlener. Je wist eigenlijk direct de kern te raken. Hierdoor ging het snel heel veel beter. Ik had aan een paar gesprekken genoeg’. M., 25 jaar.

‘Ik vond je een prettige hulpverlener. Je kunt heel goed luisteren en liet op de juiste momenten stiltes vallen. Hierdoor kon ik in contact komen met mijn gevoelens en deze verwoorden. Ik heb geleerd dat mijn gevoelens van teleurstelling en verdriet er mogen zijn en durf deze meer toe te laten’. A., 58 jaar.

‘Lieve Lia, Ik heb langere tijd door jou begeleid mogen worden; alleen, samen met mijn partner en bij verschillende problemen. In die periode heb ik je leren kennen als positief, respectvol, eerlijk en oprecht. Ik vroeg je om de handleiding van het leven. Die had je natuurlijk niet, maar het was heel fijn dat je het proces zo concreet mogelijk hield. Je hebt mij zélf ontdekkingen laten doen en conclusies laten trekken waardoor de verworven inzichten ontzettend waardevol zijn.Ik heb mijzelf zoveel beter leren kennen en ik kan nu dan ook bewust kiezen voor deze nieuw-ontdekte kant van wie ik echt ben. Samen met mijn partner. Liefs, C.’ C.

‘Waarom een ogenschijnlijk”klein dingetje”voor mij zo “groot”was, werd me na de eerste keer dat ik bij je kwam al duidelijk.
Het voelde als een opluchting. Ik kon zoveel situaties en gedrag uit het verleden “plaatsen”.
Met steun van jou ging ik aan de slag. Patronen van jaren moesten worden doorbroken. Dat moest ik zelf doen….
Na 10 gesprekken voel ik me sterk genoeg OM het zelf te doen en voel ik me rustiger en positiever in het leven staan.
Lieve Lia, Dank je wel!!’ M. 46 jr.